• LABtrio
  • BRAND8

LABtrio feat. Michael Attias & Christopher Hoffman

BRAND! new jazz festival, Mechelen

De artistieke samenwerking van NONA en Vrijstaat O. vertaalt zich in een eerste coproductie van beide kunstencentra. LABtrio met Lander Gyselinck (drums), Anneleen Boehme (contrabas) en Bram De Looze (piano) krijgt de kans om een creatie te ontwikkelen met muzikanten uit New York. Sinds Lander en Bram in New York studeerden, groeide bij hen het verlangen om een project te ontwikkelen met muzikanten uit die scene. Voor hun NY Project nodigden ze rietblazer Michaël Attias (Paul Motian, Anthony Braxton,...) en cellist/multi-instrumentalist Christopher Hoffman (Henry Threadgill's Zooid, Marc Ribot,...) uit.

BRAND!, new jazz festival in Mechelen, is goed voor een totaal van 16 vurige concerten op verschillende locaties in de stad. NONA en Cultuurcentrum Mechelen geven een podium aan de nieuwe generatie muzikanten die de grenzen van de hedendaagse jazz aftasten. Tegelijk gaat in Oostende bij Vrijstaat O. STORM! door. Een dubbelfestival van de Noordzee tot aan de Dijle, waarin telkens een centrale gast wordt uitgenodigd. Voor STORM! is dat Fulco Ottervanger, voor BRAND! gaat het om Joachim Badenhorst.

Programma BRAND! zaterdag 21 februari 2015:
19u      | Ruben Machtelinckx & Karl Van Deun | NONA
20u30  | LABtrio feat.
Michael Attias & Christopher Hoffman | Cultuurcentrum Mechelen
22u      | Carate Urio Orchestra | NONA

Van en met: 
Lander Gyselinck (drums), Anneleen Boehme (contrabas) en Bram De Looze (piano). En rietblazer Michaël Attias en cellist/multi-instrumentalist Christopher Hoffman
Productie: 
NONA, Cultuurcentrum Mechelen
Locatie: 
Cultuurcentrum Mechelen
Speeldagen: 
Za 21 februari 2015, 20u30
Praktisch: 
Tickets: 16 euro (basis) en 14 euro (reductie)

Dit ticket is geldig voor Ruben Machtelinx & Karl Van Deun (19u, NONA), LABtrio feat. Michael Attias & Christopher Hoffman (20u30, Cultuurcentrum Mechelen) en Carate Urio Orchestra (22u, NONA).
U ruilt uw ticket bij uw eerste concert om voor een festivalpas waarmee u die dag in elke locatie toegang krijgt.